Tomislav & Vjeran
Prijatelja dva

Proizvode Haci Hasan Ogulari po prvi puta možete kušati zahvaljujući dvojici najboljih prijatelja od malih nogu – Vjeranu i Tomislavu. Njihova ljubav prema turskoj kulturi i slasticama, te njihova stručnost i odlučnost nas je motivirala da dođemo na hrvatsko tržište.

Naše poduzeće koje počiva na moralnim temeljima ljudskih vrijednosti i stavljanja čovjeka ispred profita, osnovana je daleke 1970. u maloj slastičarskoj radionici u Bursi.

Iako je sami početak bio težak i pun problema, ovladali smo znanjem i strpljenjem koje nam je omogućilo da stvorimo vrhunski proizvod. Nakon stalnog seljenja i burnog razdoblja prodaje po štandovima, 1983. godine napokon otvaramo vlastiti prostor u samom centru Burse. Upravo je taj prostor još uvijek jedno od najdražih mjesta za predah uz baklavu našim kupcima. 1995. godina je za nas godina preokreta, gdje smo izašli iz okvira male slastičarnice i počeli dobivati korporacijski identitet.

Uskoro nakon toga, već 2005. godine smo uspjeli stvoriti mrežu dobavljača i kupaca po cijelom svijetu. Do 2010. smo postali ogledna kompanija za primjer u kojoj se svaki djelatnik vodi načelima predanog rada, visokih higijenskih uvjeta i vrhunskog proizvoda.

Naravno nisu svi dani bili dobri, uvijek je bilo problema u “plovidbi”, ali smo ih uvijek prevladali uz osmijeh na licu, a kvaliteta našeg proizvoda nikada nije došla u pitanje. Sa proizvodnim pogonom od 2500 m kvadratnih i 200 zaposlenika, proizvodni kapacitet nam je minimum 5 tona dnevno.

Danas spajamo tradicijske vještine naših osnivača sa najmodernijom tehnologijom koja nam omogućuje nove okuse i stvari koje prije nismo mogli ni zamisliti. Naše proizvode po prvi puta možete kušati zahvaljujući dvojici najboljih prijatelja od malih nogu – Vjeranu i Tomislavu. Njihova ljubav prema turskoj kulturi i slasticama, te njihova stručnost i odlučnost da ponude tako nešto nas je motivirala da dođemo na hrvatsko tržište.

Toliko divnih stvari je još pred nama.
Vaš Haci Hasan Ogulari team .

moja baklava

POLITIKA KVALITETE

Zajednički cilj i odgovornost svakog djelatnika Haci Hasan Ogullari-a je da razumije i zadovoljava potrebe i želje naših kupaca za našim tradicionalnim i inovativnim okusima uz konstantno poboljšanje usluge i procesa proizvodnje. Misija nam je širiti poslovanje bez da dovodimo u pitanje naša načela moralnosti, poštenja i čovjeka na prvom mjestu.
Stvaramo timski rad, stvaranjem i obrazovanjem novih distributera i djelatnika.

Upoznati svijet sa delicijama i desertima otomanske i turske kulture. Pozicionirati se na globalnom tržištu kao institucija koja postavlja standarde sa svojom prirodnom i organskom proizvodnjom.

Postati institucija sa najvećim brojem zastupnika u branši

Stalni porast ponude jedinstvenih okusa

Nuditi proizvode iznad očekivanja kupca

Pronaći ponuditi davno zaboravljene recepte i okuse

prvo biti čovjek, poštovati druge

distribuirati samo ono što je zdravo i balansirano

održavati povjerenje

koristiti samo prirodne sastojke kao bazu

postići zadovoljstvo iznad očekivanja kupca, ne smanjujući nutritivne vrijednosti proizvoda i pazeći na higijenu

predstavljati tradicionalne i inovativne proizvode sa visokom nutritivnom vrijednošću, proizvedene na prirodne i organske načine

CERTIFIKATI KVALITETE

Company Registration
ISO 10002-2018